Om du delar en dator vet du hur viktigt det är att hålla dina personuppgifter och surfvanor privata. Du kan alltid använda funktionen Private Browsing, men vad om du glömmer? Du kan rensa din sessionsdata med hjälp av Reset-funktionen i Safari.

Klicka på Redigera och välj Återställ Safari ...

Du får då den här bekräftelseskärmen där du kan bestämma vad du ska behålla och vad som behövs. Tänk på att när du har tryckt på återställningsknappen går det inte att vända tillbaka.

Ett snabbt sätt att verifiera det fungerade är att kontrollera historiken. Ser ut som allt är klart.

Top Tips:
Kommentarer: